Een afwerking met tuinhuizen, carports en afsluitingen

Afsluitingen

Naast het mooie groen in uw tuin heeft u zeker nood aan een handige opbergruimte of een plaats waar u uw wagen droog kan parkeren. Ook dit is een taak die u zonder problemen toevertrouwt aan Dooms Davie. In de regio Aalst plaatst het alle types van tuinhuizen, afsluitingen en carports.

Tuinhuizen

Tijdens uw tuinaanleg of als een aparte opdracht plaatst het tuinbedrijf voor u een tuinhuis op maat. U heeft hiervoor de mogelijkheid om een geschikt tuinhuis aan te kopen via het bedrijf. Na uw keuze plaatst Dooms Davie de volledige constructie. Dit betekent dat het voorzien van een fundering inbegrepen is in de plaatsingsdienst.

Carports

Voorzie eveneens een handig en vooral beschermd plekje in de tuin of aan uw oprit om de wagen in onder te brengen. Bij Dooms Davie verkrijgt u ook bij de carports het volledige pakket van de aankoop tot de plaatsing. De beschikbare carports bestaan uit hout. Net als bij uw tuinhuis wordt ook hierbij de fundering voorzien tijdens de plaatsing.

Afsluitingen

De nodige privacy en veiligheid voorzien voor uw tuin en eigendom doet u met de plaatsing van afsluitingen. Dit is eveneens een job voor uw veelzijdige tuinman. Dooms Davie plaatst alle types van afsluitingen. In Aalst en omgeving is het uw partner voor een afsluiting bestaande uit hout, betonplaten, draad of kunststof. Alle lengten zijn mogelijk voor uw afspanning.

Contact

Telefoneer nu meteen naar Dooms Davie om de nodige werken in uw tuin te overlopen. Het tuinbedrijf helpt u van de eerste aanplanting tot de plaatsing van het tuinhuis.

Clikc+