De juiste aanpak voor het vellen van uw bomen

Boomverzorging

Uw bomen in de tuin kunnen door ouderdom of ziekte een gevaar vormen. Ook wanneer ze te groot worden of in de weg staan voor nieuwe plannen, moet u een kordate oplossing vinden om de bomen te vellen. Vanuit Aalst regelt Dooms Davie het kappen, snoeien en verzagen van de bomen.

Bomen kappen

Wanneer de bomen niet meer te redden zijn of echt weg moeten, is het kappen of vellen de enige oplossing. Reken hiervoor op de ervaring van uw tuinman. Dooms Davie velt uw boom in de regio Aalst met overzicht en vooral op een veilige manier. De boom valt netjes waar er plaats voor is. U of de gebouwen rond de tuin zullen zelf geen risico te lopen.

Takken snoeien

Naast bomen vellen, is Dooms Davie uw aanspreekpunt voor het nauwkeurig snoeien van de bomen. Afhankelijk van het boomtype of uw bedoeling met de boom wordt de juiste snoeiwijze toegepast om uw boom weer een nieuw elan te geven. Vraag eveneens naar het handig verwijderen van boomstronken. De wortels worden vakkundig uit de grond gefreesd.

Snoeihout opruimen

Nadat uw boom werd geveld of de takken werden gesnoeid, blijft u dankzij de service van Dooms Davie niet met een overschot aan dode takken en bomen zitten. Het bedrijf gaat de bomen meteen verhakselen en afvoeren wanneer u dit hakselhout niet kan gebruiken. Ook het verzagen en klieven van bomen voor brandhout behoort tot de mogelijkheden.

Contact

Schakel Dooms Davie meteen in voor het vellen of snoeien van bomen. Deze optie kan u eveneens laten voorzien in het periodiek tuinonderhoud.

Clikc+