Geniet van uw tuin na onze tuinaanleg

Tuinaanleg

Na de opmaak van uw tuinontwerp gaat Dooms Davie meteen over tot de volledige tuinaanleg. In Aalst en omstreken neemt de zaak het volledige pakket op zich van het klaarmaken van de ondergrond tot de laatste aanplanting.

Groenvoorzieningen

Wanneer de ondergrond van uw tuin klaar is om te bewerken, plant en zaait uw tuinman alle bomen, planten en grassen zoals het is voorzien op het goedgekeurd plan. Zo wordt de gazon voorzien en krijgen de bloemen, planten en hagen hun vaste plaats waar ze alle kansen krijgen om te groeien. Ook uw favoriete bomen worden op het ideale moment gepland.

Verlichting

Bestel eveneens de optie om buitenverlichting te laten plaatsen tijdens de tuinaanleg. In de eerste plaats is het erg functioneel en handig om de juiste verlichting te voorzien aan uw terras of uw tuinpaden. U zal zich makkelijk verplaatsen in uw tuin bij duisternis. Maar dankzij de ruime keuze aan verlichting krijgt u eveneens een feeëriek uitzicht.   

Vijvers aanleggen

Een bijkomende troef voor uw nieuwe of vernieuwde tuin is de aanwezigheid van een vijver. In de streek van Aalst legt Dooms Davie alle types en vormen van vijvers aan. De waterpartij, eventueel met waterval en waterplanten, zorgt voor een bijkomend moment van ontspanning wanneer u door uw tuin wandelt. Laat het opnemen in de plannen.

Contact

Reken op Dooms Davie voor de professionele aanleg van uw tuin. U belt het bedrijf gerust vandaag nog op om een afspraak te maken.

Clikc+