Droomtuinen met tuinman Dooms Davie uit Aalst

Met de ervaring en vakkennis van Dooms Davie uit Wieze, uw tuinman nabij Aalst, gaat u regelrecht voor levendige en attractieve tuinen het hele jaar door. Het tuinbedrijf biedt een service van ontwerp tot periodiek onderhoud van kleine en grote tuinen bij zowel bedrijven als bij particulieren.

Tuinontwerp

Uw tuin wordt aangelegd volledig volgens uw wensen en rekening houdend met uw budget. Dit gebeurt volgens een tuinontwerp waarbij Dooms Davie alle facetten van uw toekomstige tuin bekijkt, van de tuinpaden tot de aanplantingen.

Tuinaanleg

Met een goedgekeurd ontwerp gaat uw tuinman aan de slag voor de nauwkeurige uitwerking van het plan. Bij de tuinaanleg worden alle onderdelen van uw tuin voorzien. Tuinpaden, beplantingen, vijvers en de gazon krijgen hun plekjes.

Tuinonderhoud

Uw tuin zal het hele jaar door er prachtig bijliggen dankzij een grondig tuinonderhoud. Hierbij behoren onder andere snoeiwerken, de gazon verticuteren of planten vervangen. Heeft u nog andere vragen over uw tuin? Stel ze gerust.

Tuinhuizen en afsluitingen

Geef uw tuin nog enkele bijkomende functies en troeven met constructies als tuinhuizen, carports en afsluitingen. Bij het bouwen van de tuinhuizen en carports wordt ook de funderingen voorzien. De afsluitingen zijn verkrijgbaar in diverse materialen.

Boomverzorging

Een goede boomverzorging is heel belangrijk voor de toekomst van uw bomen. Daarom is Dooms Davie in omgeving Aalst uw partner voor het onderhouden van uw bomen. Dit gaat bijvoorbeeld om doelgerichte snoeiwerken, de boom vellen, stronken uitfrezen en hout verhakselen.

Contact

Neem contact op met Dooms Davie voor een unieke tuin. Al uw wensen worden besproken en u ontvangt meteen een gratis prijsofferte.

Clikc+