Uw tuin ligt er steeds verzorgd bij dankzij ons tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Uiteraard moet u zoveel mogelijk kunnen genieten van uw aangelegde tuin. Een optie is dan om het tuinonderhoud door te spelen aan Dooms Davie. Het tuinbedrijf uit de omgeving van Aalst komt met professioneel materiaal naar u toe om uw tuin mooi te verzorgen.

Planten onderhouden

Uw tuinman heeft steeds oog voor de toestand van uw planten. Met het gericht tuinonderhoud vanuit Aalst snoeit Dooms Davie uw hagen en planten voor een leuke uitstraling van de tuin. Ook wanneer bepaalde planten kapot zijn gegaan of aan vervanging toe zijn, grijpt de zaak in met het aanbrengen van nieuw plantgoed.

Groen gazon

Wat geeft er meer uitstraling aan uw tuin dan een groen uitgestrekt gazon? Met de juiste zorgen van Dooms Davie blijft uw gras het hele jaar door stralen. U kan het bedrijf inschakelen om uw gazon te onderhouden en te verticuteren. Om uw gazon en planten in een goede staat te houden, kan er ook bemest worden. Tot slot beschikt de zaak over stevig materiaal zoals een klepelmaaier om weides te maaien.

Onderhoudscontract

Aangezien Dooms Davie de tuinaanleg voorziet van zowel privé- als bedrijfstuinen kunnen beide doelgroepen ook rekenen op het tuinonderhoud. Voor bedrijven is het bijvoorbeeld interessant om met een onderhoudscontract op maat te werken. Het volledig onderhoud wordt tijdig uitgevoerd zonder dat de bedrijfsleider er niet meer moet mee bezig zijn.

Contact

Contacteer meteen Dooms Davie wanneer uw tuin nood heeft aan een onderhoud. Uw tuin wordt snel opgenomen in de planning.

Clikc+