Tuinontwerp op maat van uw wensen

Tuinontwerp

Begin met een visie aan uw tuinaanleg en schakel de gevarieerde diensten van tuinman Dooms Davie in. In de regio van Aalst verzorgt de zaak uw tuin van het tuinontwerp tot het onderhoud. Uw tuin is in goede groene handen wanneer u op Dooms Davie rekent.

Tuinbezoek

Uw tuin volledig aanleggen na de bouw van uw nieuwe woning of uw bestaande tuin een nieuw elan geven? Het kan allemaal met de veelzijdige service van het Oost-Vlaamse tuinbedrijf. U maakt een goede start met het opstellen van een tuinontwerp. In Aalst en omgeving komt de zaakvoerder naar u toe om de toekomstige tuin te inspecteren en uw wensen te overlopen.

Opmaak tuinplan

Nadien worden al uw voorkeuren verzameld tijdens de opmaak van het tuinplan. Bij het uittekenen van het ontwerp wordt uw tuin ingedeeld zoals u het voor ogen heeft. Ook de verschillende soorten beplantingen krijgen hun plaats. Tot slot wordt er een kostenraming opgemaakt zodat u een duidelijk overzicht heeft van alle kosten.

Voor alle tuinen

De service van Dooms Davie is toepasbaar in alle vormen en soorten van tuinen. Zowel kleine als grote tuinen verdienen een verzorgde aanleg. Daarom contacteert u het bedrijf voor zowel kleine als grote tuinen. Wanneer u geen idee heeft over het toekomstig uitzicht van uw tuin mag u gerust het advies van Dooms Davie inroepen.

Contact

Maak een afspraak met Dooms Davie om het toekomstig uitzicht van uw tuin te bespreken. U ziet uw tuin vanaf het eerste moment tot stand komen.

Clikc+